Bitcoin trekker tilbake etter Joe Biden-seieren

Det har vært en tålmodig uke for USA og hele verden generelt. Hvorvidt politikken gjorde det til en dårlig eller god uke, avhenger av synet som noen har. For Bitcoin Code hodlers var det imidlertid en flott uke.

Prisen på flaggskipskryptoen har økt med over 8,5% de siste sju dagene

Den svever nå rundt $ 15.000 og har brukt over 100 dager over $ 10.000. Denne prisaksjonen fra Bitcoin har fått noen eksperter til å forutse en ny topp. Andre tar nå en tur nedover minnelinjene og gjennomgår 2016 for noen positive tegn.

Tilbake i 2016 var det også en periode med forhåndsvalg, og stabilitet ble fulgt av et massivt møte. Neste motstandsnivå for Bitcoin er $ 17.000. Vil bitcoin nå dette nivået? Mye av det avhenger av hvor langt det faller først.

Hvalene er optimistiske da valgdagen så 58.861 BTC ut av Binance, noe som betyr svimlende 816 millioner dollar. Denne bevegelsen kan være resultatet av en avtale. Det er imidlertid også mulig at hvalene gjør seg klar for et prisopphold.

Nesten $ 1B flyttet også bort fra en Silk Road-lommebok for første gang siden 2015. Det kan være et resultat av et hack, men tiden vil vise om det problemet. På sin side er PayPal optimistisk med hensyn til fremtiden til BTC. Betalingsfirmaet øker sine ukentlige kjøpsgrenser fra $ 10.000 til $ 15.000.

Kryptoen har også en ny venn i USAs senat. Republikaneren Cynthia Lummis vant løpet for å representere Wyoming. Hun kjøpte først bitcoin tilbake i 2013, og hun tror at den digitale valutaen kan bli en pålitelig butikk med verdi.

Blockchain er også våken

Men det er ikke bare bitcoin som gjør det bra for tiden. Den underliggende bitcoin-teknologien er også på rulle. Associated Press klarte å bruke en blockchain til å publisere valgresultatene mens de garanterte at disse tallene ikke kunne bli hacket. Et medlem av det australske senatet , Andrew Bragg, har nådeløst presset blockchain for å komme som en måte å lette økonomisk samsvar.

Gibraltar har sluttet seg til Global Blockchain Business Council som observatør. Interessant, det britiske oversjøiske territoriet slutter seg til over 50 land i rådet, og det planlegger å fremme bruken av blockchain over hele øya.

Den lokale armen til HSBC i Bangladesh har også klart å gjøre landets første internasjonale blockchain handelsfinansieringstransaksjon. Det involverte digitale kredittbrev tok knapt 24 timer å behandle. Uten bruk av en blockchain ville den samme prosessen ta fem til ti dager.

Bitcoin og den underliggende blockchain kan øke. Men desentralisert økonomi (Defi) markeder begynner å kjøle seg ned. Ethereum-avgiftene er betydelig lavere, men Electroneum er våken og aktiv. Dette kryptovaluta betalingsnettverket markerer sitt tredje jubileum. Det tar sikte på å utvide bruken av ETN-mynten og også utvide AnyTask-konsertplattformen .