Boomerin ja Gen-X: n kiinnostus Bitcoin-nousuihin pandemian aikana

Boomers ja Gen-X -sijoittajat ovat lisänneet Bitcoin-sijoituksiaan yhdeksällä kertaan globaalin lukituksen alkamisen jälkeen.

Vanhemmat sukupolvet ovat lisänneet kuukausittaisia ​​Bitcoin-sijoituksiaan yhdeksällä prosentilla Ison-Britannian salaustekniikan sovellustilaan pandemian ja sulkemisten alusta lähtien.

Mode Banking kertoi, että Baby Boomers (syntynyt 1946-1964) ja Generation-X (syntynyt 1965-1980) -sijoittajat sijoittavat huomattavasti suurempia osia varallisuudestaan ​​Bitcoiniin COVID-19-pandemian alkamisen jälkeen.

Kun lähtökohtana on helmikuu, tulokset osoittavat, että näiden sukupolvien investoinnit kasvoivat maaliskuussa 2,24-kertaisesti, huhtikuussa 4,49-kertaisesti ja toukokuussa 8,88-kertaisesti.

Raportissa ei kuitenkaan mainita mitään dollariarvoja suhteellisista sijoitetuista määristä, joten on vaikea määrittää, kuinka merkittävät tiedot ovat.

Mode-tuotejohtaja Janis Legler totesi:

„Uskomme näiden olevan erittäin mielenkiintoisia havaintoja, ja vaikka syyt tähän voivat olla moninaiset, ne voivat mahdollisesti paljastaa ennennäkemättömän muutoksen sijoittajien ajattelutavassa globaalin pandemian seurauksena.“

Millennials kaksinkertaistaa investoinnit kuukaudessa

Mode-luvut osoittavat, että nuorempien sukupolvien, Millenialien ja Gen-Z: n, sovellukseen tehtävät investoinnit kaksinkertaistuivat jo kuukautta edeltäneenä pandemiaa edeltäneenä kuukautena. Mutta ennen lukkiutumista vanhemmat sukupolvet käyttivät vain 61 prosenttia enemmän kuin kuukaudessa – mikä kasvoi pandemian aikana keskimäärin 107 prosenttiin kuukauteen nähden.

Legler sanoi, että tämä kiinnostuksen lisääntyminen on erittäin tärkeä salaustekniikkamarkkinoiden jatkuvalle menestykselle, koska suurin osa varallisuudesta on edelleen Boomersin ja Gen-X: n omistuksessa:

„Odotimme, että Millennialit jatkavat ostamista kryptovaluutoihin, mutta kokeneiden sijoittajien kiinnostuksen lisääntyminen myös Bitcoinista on erittäin lupaava alan kasvulle.“

Morgan Creek Digitalin perustaja Jason Williams kuvasi tätä näkemystä sanomalla Twitterissä, että vanhempi sukupolvi omistaa pian enemmän digitaalisia omaisuuksia kuin vuosituhansia:

„Boomers ja Gen X’rs siirtyvät omistamaan valtavia määriä #Bitcoinia ja hallitsemaan eksponentiaalisesti enemmän omaisuutta kuin millennials, kun sen pitäisi olla päinvastoin.“