Mo. Jul 15th, 2024

Februar 2021 – Nesten tre år etter lanseringen av Gleec Coin, en digital valuta opprettet for bruk i den virkelige verden for å kjøpe tjenester eller produkter gjennom et dedikert økosystem, tar Gleec-plattformen det et skritt videre ved å introdusere Gleec BTC , en digital aktivitetsutveksling.

Ved å benytte Scalable Solutions ‚programvare for hvite etiketter, vil Gleec BTC tjene på dyp likviditet, kamptestet sikkerhet og en modulær tilnærming til teknologi som gjør det mulig for dem å skalere enkelt etter behov.

Daniel Dimitrov, administrerende direktør og medstifter av Gleec, kommenterte:

“Etter å ha notert Gleec Coin på børser som kjører på Scalable Solutions infrastruktur og begynt å handle på dem aktivt, innså vi potensialet i den underliggende børsteknologien. Vi bestemte oss da for å erstatte vår eksisterende børsinfrastruktur for Scalable for å gi den brede brukerbasen vår den beste handelsopplevelsen i markedet. ”

Scalable Solutions, grunnlagt av Mark Berger, har et team av pionerer med flere tiårs erfaring i både tradisjonelle finansmarkeder og blockchain-teknologi. Scalables ’nøkkelferdige løsning har hjulpet børser med å lansere og vokse til nye høyder ved å tilby en bransjeledende handelsmotor, et høyt antall transaksjoner per sekund, de høyeste sikkerhetsstandarder og et dedikert kundeserviceteam.

Lisensiert i Estland av Agency of Economic Activities, vil Gleec BTC-kunder kunne handle sine Gleec Coin på plattformen, samt handelsparene GLEEC / BTC, GLEEC / EUR og BTC / EUR, med sikte på å legge til mer i fremtiden. De digitale eiendelene kan også lett nås via en brukervennlig mobilapplikasjon, uavhengig av plassering. Appen er klar til å lastes ned, og plattformen skal være tilgjengelig for handel på Googles Play og på iOS App Store.

Mark Berger fra Scalable Solutions delte:

“Vi ser frem til den fullstendige lanseringen av Gleec BTC og samarbeider for å gi sine kunder en sømløs handelsopplevelse. Det er spennende å se den digitale utvekslingsindustrien vokse, spesielt hos leverandører, som Gleec, som tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra betalingsbehandling i krypto til Bitcoin-minibanker, samt å gi kunder tilgang til euro-til-BTC-handel. gjennom euro-lommeboken. ”

Om Gleec BTC

Gleec BTC er en pålitelig børs hvor du trygt kan kjøpe, selge, handle og lagre valutaene dine. Børsen ble designet for å sikre stor åpenhet, garantert sikkerhet og enkel sporbarhet. Teamet er velbevandret i dette området og jobber alltid for å sikre at det sofistikerte nettverket går greit. Gleecs mål har alltid vært å holde brukeropplevelsen enkel og å prioritere personvern, sikkerhet og brukerkontroll. Hvert trinn i kundens reise i app-økosystemet er konstruert med brukeropplevelse som det første i tankene.

Sammen med den nye utvekslingsprogramvaren forbedrer Gleec også produktutvalget sitt for å resultere i en gevinst av nytte for krypto. Gleec Coin, børsens opprinnelige valuta, utvider markedet ved å notere det også i andre ledende børser, som Bittrex og Bithumb. Senere i år vil et forhåndsbetalt Visa-kort være tilgjengelig for de som vil fylle på kortene sine med Gleec Coin og Bitcoin ( BTC ). Vi er positive til at veksten av Gleecs plattform vil være til nytte for kryptovaluta-samfunnet som helhet og øke hastigheten på masseadopsjon.

Von admin