PayPal Bitcoinin ostaminen, niukkuuden aiheuttaminen: Pantera

Sijoituspalveluyrityksen Pantera Capitalin mukaan Bitcoinin hinnan nousu johtuu PayPalista. Mutta hinta ei ole vain mahdollisuus ostaa Bitcoin PayPalista.

Karhujen varoitukset

Viime viikolla Bitcoin kasvoi 14% arvostuksessa ja sen ulkopuolella. Jos se olisi pankki, Bitcoin Future olisi ollut maailman suurin (joka tapauksessa viime perjantaina). BTC: n räjähdys aloitti myös altcoinien kasvun, mikä loi vihreällä täynnä markkinakorkoisia sivustoja.

Tämän härkätaistelun takana on paljon teorioita ja paljon ennusteita siitä, mihin se voi mennä. Citibankin johtaja sanoi, että Bitcoin voi ylittää 318 000 dollaria. Mike Novogratz totesi realistisemman 65 000 dollarin. „Verkkovaikutuksen“ avulla hän sanoi, että institutionaalinen ja yritys-FOMO voi olla vasta alkamassa.

Mutta Pantera Capitalilla, sijoituspalveluyrityksellä, joka on ollut mukana salausmaailmassa vuodesta 2013, on erilainen teoria. Tutkimuksen avulla yritys kuvasi Medium-postissa, kuinka PayPalille maksetaan suurin osa luotosta.

Kuinka pärjäät, PayPal?

Lokakuussa 2020, kun PayPal avasi salausostokset, Bitcoinin hinta nousi huomattavasti. Mutta Panteran mukaan todellinen merkitys tämän rallin takana ylittää yksinkertaisen saavutettavuuden, jonka PayPal tarjoaa salaukselle.

Kaavioiden ja riittävän logiikan avulla yritys selittää, että PayPal on ostanut vasta louhittua salausta. Tällä hetkellä lohkopalkkiot ovat 6,25 BTC per lohko, ja siitä lähtien, kun Bitcoin käynnistettiin PayPalilla, noin 70% siitä on PayPal.

Ei siis ole mikään yllätys, että hinta on noussut. Markkinoiden laimentamisen sijaan uusi Bitcoin sekoitetaan asioihin tavallista paljon pienemmällä nopeudella. Koska muut markkinavoimat voivat olla johdonmukaisia, tämä PayPalin aiheuttama Bitcoinin niukkuus on tärkeä ajaa lähellä olevia kaikkien aikojen korkeimpia.

70% + 40% = 110%

Aikaisemmassa uutiskirjeessä Pantera väitti, että Squaren kassasovellus osti jo noin 40% äskettäin lyötystä Bitcoinista. Square, jota johtaa Twitterin perustaja Jack Dorsey, salli jo salakirjoitustapahtumat.

Mutta PayPalin ja PayPalin 300 miljoonan asiakkaan kanssa Bitcoinin saavutettavuus vain räjähti. On kritisoitu. Esimerkiksi PayPalin haltijat eivät pidä yksityisiä avaimiaan. Tämä vaarantaa varojen turvallisuuden teoreettisesti, ja kuka tietää, mitä PayPal tekee salailla, jota pidetään heidän lompakossaan tällä välin.

Siitä huolimatta Paxos, joka tarjoaa salauspalveluja PayPalille, on nähnyt valtavan aktiivisuuden nousun. Itse asiassa Cash Appin ja PayPalin välillä Pantera sanoo, että Bitcoinia ostetaan nopeammin kuin uutta Bitcoinia louhitaan. Tämä lisää edelleen niukkuutta ja siten hintaa.

Panteran mukaan vaikka monet nousevat tekijät ovat jo tunnettuja, BTC: n kasvu ei osoita hidastumisen merkkejä.